Orpheus Ensemble

Sponsoring

Sinds 1915 slaagt het Orpheus Ensemble erin zijn publiek te fascineren met een breed scala aan vernieuwende projecten. Onze concerten zouden echter niet mogelijk zijn zonder uw waardevolle steun. Er bestaan meerdere manieren waarop u het Orpheus Ensemble kunt ondersteunen: Individuen hebben de mogelijkheid om zich als vriend aan het Orpheus Ensemble te verbinden. Bedrijven kunnen hun steentje bijdragen door middel van sponsoring of het plaatsen van advertenties in onze programmaboekjes. Daarnaast staan wij open voor alternatieve vormen van ondersteuning die u wellicht voor ogen heeft, zoals het maken van een donatie of sponsoring in natura. Uw suggesties zijn altijd welkom, aangezien deze kunnen bijdragen aan een vruchtbare samenwerking. Voor een persoonlijk overleg zijn wij bereikbaar om contact mee op te nemen.

Onze sponsor

U kunt bij Novalis terecht voor de opleidingen:
– Eerste hulp bij ongevallen
– Reanimatie
– Reanimatie aan kinderen
– Eerste hulp bij wandelletsel, sportletsel en waterongevallen
– Bedrijfshulpverlening
Kennis door opleiding

Onze events

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.

 

Begeleiding

Het Orpheus Ensemble heeft door de jaren heen een rijke traditie van eminente koordirigenten gekend. Deze gepassioneerde en ervaren dirigenten hebben de artistieke koers van het ensemble gevormd en verrijkt

Boekingen

Geïnteresseerd in het boeken van het Orpheus Ensemble voor uw speciale gelegenheid? Als een van de oudste gemengde koren in Nederland met een rijke geschiedenis en een passie voor muziek, staan we klaar om uw evenement te verrijken met onze vocale pracht.